Salg af andelsbolig

Klik og læs her

Regler for salg af andelsbolig

Ved salg af andelsbolig skal sælger selv bestille og betale for vurderingsmand samt tjek af VVS og EL. Det er lovpligtigt, at sælger kan fremvise en kopi af godkendte VVS- og EL-attester. Relevante fagfolk kan kontaktes på følgende telefonnumre:

Vurderingsmand
Gaihede a/S
Trekronergade 126 H
2500 Valby
E-mail info@gaihede.dk
70 22 11 41
VVS-tjek
Kjeld
21 93 84 66
61 20 50 60
EL-tjek
El-installatør Laybourne
Kan kontaktes på lay@laybourne-el.dk
43 73 76 00

Vurderingsmanden vil inden for 8 hverdage efter aftale vurdere andelen. En vurdering vil foregå med et besøg i lejligheden og efterfølgende udarbejdelse af en rapport. Rapporten fremsendes inden for 8 hverdage efter besøget. Sælger skal sørge for, at vurderingsmanden modtager en kopi af godkendt vvs- og el-attest inden besigtigelse. Det vil sige, at den skal fremsendes på forhånd via e-mail. Samlet pris for rapport er 4.125 kr. inkl. moms.

I forbindelse med et salg skal sælger sørge for, at køber modtager en kopi af godkendt vvs- og el-attest. Samtidigt skal der være en vurderingsrapport.

Ønskes salg uden om ejendomsmægler, kan følgende formular benyttes:

Vedr. salg uden om ejendomsmægler

Bemærk at ved nedslag i pris skal det anføres, om det er i andelsprisen, der gives nedslag.

Da bestyrelsen har modtaget en del henvendelser fra folk er er interesseret i at købe andel i vores ejendom, har bestyrelsen oprettet en kontaktliste. Er du interesseret i denne kontaktliste over interesseret købere, bedres du kontakte bestyrelsen.

Skriv et svar